Stelian Ion Ministerul Justitiei, Stelian Ion Am Primit Semnale Că Un Ministru Usr Plus Nu Trebuie Să Participe La

Imi mentin punctul de vedere si cred ca statutul personalului asimilat magistratilor trebuie lamurit. Constănțeanul Stelian Ion a fost favorabil pentru Ministerul Justiției cu 41 de voturi pentru și 26 împortivă.


Stelian Ion Am Primit Semnale Că Procedura De Selecţie A Procurorilor De Rang Inalt Ar Trebui Să O Facă Altcineva Hotnews Mobile

Stelian Ion ministrul Justiției câștigă foarte bine din cele trei funcții publice pe care le deține.

Stelian ion ministerul justitiei. El are un venit total de 50000 de lei compus din 13000 de leilună din partea Ministerului Justiției 11000 de leilună de la Camera Deputaților și 26000 de mii de lei de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM. Stelian Ion este al doilea ministru USR PLUS revocat după Vlad Voiculescu demis de la Ministerul Sănătăţii. Exista o mare problemă de infracționalitate în justiție dar nu există necesitatea existentei unei astfel de secții Speciale.

Stelian Ion ministrul Justitiei se simte presat sa desfiinteze SIIJ-ul 10 aug 2021 - Ministerul de Justiţie declara intr-un interviu la RFI ca simte o presiune intrebat daca exista o ofensiva impotriva sa pe tema desfiintarii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ. Ultima instituție avizatoare în acest lanț este Ministerul Justiției. De asemenea vrea regivoreze lupta împotriva corupției.

Ministrul demis al Justiţiei Stelian Ion afirmă joi la plecarea de la minister că pleacă cu fruntea sus şi că a făcut tot ce trebuia să facă în ultimele luni lansând o avalanșă de critici la adresa lui Florin Cîțu care nu este un partener loial un lider care să unească coaliția nu își respectă cuvântul dat și are un respect redus față de lege. Florin Cîţu s-ar referi aici la programul Anghel. Premierul Florin Cîțu l-a demis miercuri seară pe ministrul Justiției Stelian Ion căruia îi reproșează că în 8 luni de mandat nu a reușit să desființeze Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție SIIJ.

헥헮헽헼헿혁혂헹 헽헿헶혃헶헻헱 헦혁헮혁혂헹 헱헲 헗헿헲헽혁 헻헲 헶헻헰혂헿헮헷헲헮혇헮 혀헮 헰헼헻혁헶헻혂헮헺 헿헲헳헼헿헺헲헹헲 헶헻 헿헶혁헺 헮헰헰헲헹헲헿헮혁 Comisia Europeană CE a publicat astăzi 20. Asta a afirmat Dan Barna joi seară la o televiziune de știri. Noul ministru al Justitiei Bode suspenda procedura de numire a noi procurori in functiile de conducere de la DIICOT si DNA.

Stelian Ion a avut dreptate. Florin Cîţu a motivat demiterea printre altele prin faptul că ministrul nu a reuşit să desfiinţese Secţia pentru investigarea magistraţilor. Ministerul Justiției de-a lungul anilor a fost garantul respectării legalității și de câte ori nu s-au respectat aceste avize și opinii unii au ajuns să dea cu subsemnatul i-a transmis Stelian Ion.

De la ministerul Dezvoltării nu a venit decât o copie a acelui document. Premierul Florin Cîţu l-a sunat miercuri seara pe fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion şi l-a ameninţat că dacă nu dă aviz pentru Ordonanţa de Urgenţă legată de Planul Naţional de Investiţii Anghel Saligny va fi demis. Stelian Ion a concluzionat apoi că proiectul nu are cum să fie aprobat în această seară.

Ministerul Justitiei este o institutie respectabila unde au intrat oameni prin concurs unii cu zeci de ani de cariera pe care nu-si permit sa si-o pericliteze cu decizii ilegale. Stelian Ion este deputat de Constanta la al doilea mandat. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de revocare a lui Stelian Ion de la Ministerul Justiţiei şi de numire a lui Lucian Bode ca interimar.

După ce a votat o hotărâre a CSM referitoarea la limitarea numărului magistraților asilimați Stelian Ion vrea să atace hotărârea și ca prim pas solicită Consiliului să o revoce. Stelian Ion ministrul Justiției consideră că Inspecția Judiciară sub conducerea lui Lucian Netejoru se înscrie pe o direcție periculoasă în contextul în care ar exista o acțiune de intimidare a judecătorilor și procurorilor. Ministrul a afirmat că a propus soluţii coaliţiei pentru a debloca situaţia însă acestea sunt respinse sistematic.

După ce s-a tot vehiculat în ultima vreme că Stelian Ion va fi propunerea pentru Ministerul Justiției iată că constănțeanul este tot mai aproape să preia conducerea ministerului. Se pare că cele 3 partide PNL USR-PLUS și UDMR au ajuns la un acord în privința împărțirii ministerelor. Stelian Ion a fost demis de la ministerul justiţiei iar în locul său vine acum ca interimar Lucian Bode actualul şef de la interne.

Cu tot respectul pentru munca lor am crezut mereu si cred in continuare aceasta este una tipica. Ministrul Justiţiei Stelian Ion a afirmat miercuri seară că toate criticile preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la nedesfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţunilor din Justiţie ar trebui îndreptate către UDMR nu către Ministerul Justiţiei. Printre prioritățile lui Stelian Ion se numără desființarea SIIJ.

Decretul semnat de președinte va fi publicat în Monitorul Oficial. Interimar la Justiție în locul lui Stelian Ion a fost numit ministrul de Interne Lucian Bode. De fiecare dată ne vin proiecte de avizare cu toate avizele.

Aceasta procedura nu se poate derula pe un mandat al unui ministru interimar AK-24 2 septembrie 2021. Ministrul demis al Justiţiei Stelian Ion a declarat la plecarea de la minister că pleacă cu fruntea sus şi a lansat o serie de critici la adresa lui Florin Cîțu. In legislatura 2016-2020 a fost membru al Comisiei juridice de disciplina si imunitati dar si membru in Comisia speciala in care s-au dezbatut legile justitiei si codurile penale si a luptat impotriva modificarilor nocive propuse de PSD.


Reacţiile Politicienilor Din Constanţa La Revocarea Lui Stelian Ion Dacă Nu Mai Esti Ministrul Justiţiei Hai Tată Acasă


Stelian Ion Usr Plus Secția Specială Va Fi Desființată Rapid Nu Vor Fi Mari Dezbateri Rfi Mobile


Stelian Ion Despre Legile Justiţiei Am Asteptarea Ca In Următoarea Sesiune Să Fie Pe Masa Parlamentului


Conferinta De Presa Sustinuta De Ministrul Justitiei Stelian Ion Despre Sectia Speciala Youtube


Drbhdogprz7rim


Stelian Ion Majoritatea Din Csm Nu A Dorit Să Suplimenteze Ordinea De Zi Cu Solicitarea De Apărare A Independenţei Cand E ţinta Atacurilor Dezlănţuite Ale Unui Condamnat Definitiv


Deputatul Usr Stelian Ion Spune Că A Fost La News Ro


Ministrul Justiţiei Stelian Ion Susţine Desfiinţarea Secţiei Speciale Este Ineficientă Cuget Liber


Stelian Ion Aproape De Finalizarea Legilor Justiției A Avut Consultări Cu Organizațiile Magistraților Stirileprotv Ro


Update Decretele De Revocare A Lui Stelian Ion News Ro


Stelian Ion Propus Ministru Al Justiției Unul Dintre Cei Mai Puternici Opozanți Față De Modificarea Legilor Justiției De Către Psd Hotnews Mobile


Stelian Ion Ministrul Justiţiei A Fost Adoptată Oug In Domeniul Organizării Judiciare


Stelian Ion Prima Reacție După Demitere Florin Cițu Va Pleca Acasă Fostul Ministru Acuză Interese Ascunse Digi24


Usr Plus Stelian Ion Rămane Ministrul Justiţiei In Viitorul Guvern


Constănţeanul Stelian Ion Va Fi Ministru Al Justiţiei Focuspress Ro


Stelian Ion Afirmă Că Desființarea Siij Ar Fi Fost Deja Un Obiectiv Indeplinit Dacă Udmr Respecta Programul De Guvernare Criticile Cred Că Ar Trebui Indreptate Inspre Udmr Nu Inspre Ministerul Justiţiei


Stelian Ion Usr Ministerul Justiției Propune Ca Probele Obținute In Baza Protocoalelor Cu Sri Să Fie Declarate Nule Hotnews Mobile


Stelian Ion Am Primit Semnale Că Un Ministru Usr Plus Nu Trebuie Să Participe La


Stelian Ion Stelian Ion Usr Twitter

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here